Bestil billetter til Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og Casa Milà

Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og Casa Milà

Barcelona og Gaudi hænger utvivlsomt sammen. Man kan ikke besøge Barcelona uden at se nærmere på Gaudis mesterværker, så som Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og Casa Milà. Her kan du vælge lige den Gaudi tur der passer til dit temperament!

Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og Casa Milà
 
Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

4.4
(23)

Besøg Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Spring de timelange køer over med din guide og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat.

Fra 277 kr
Gaudi-turen

Gaudi-turen

4.5
(8)

Oplev det bedste af Gaudis Barcelona! Gaudis verdensbeørmte bygninger er blevet ikoniske symboler på Barcelona by! Denne tur inkluderer et besøg til to af hans bedste værker: Casa Batlló og Sagrada Familia. Sikre din plads på denne populære tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 553 kr
Casa Batlló - spring køen over

Casa Batlló - spring køen over

5.0
(2)

Spring køen over til et af Antoni Gaudis mest berømte mesterværker i Barcelona - Casa Batlló! Det er det sandt arkitektonisk mesterværk med en interessant historie. Din billet inkluderer en gratis audioguide. Bestil dine billetter hjemmefra og undgå de lange køer!

Fra 195 kr
Gaudi og Sagrada Familia-tur

Gaudi og Sagrada Familia-tur

4.0
(2)

Udforsk Gaudis kendte værker i Barcelona! Spring køen over til den enestående Sagrada Familia, gå rundt i den smukke Park Güell og se Gaudis lejlighedsbygninger på Passeig de Gràcia sammen med din dygtige guide. Sikre dig din plads på denne populære tur, bestil dine billetter i dag!

Fra 585 kr
La Pedrera de Dia (Casa Milà)

La Pedrera de Dia (Casa Milà)

4.5
(2)

La Pedrera de Dia er et af de fineste eksempler på arkitekten Antoni Gaudis værker og et ikonisk Barcelona landemærke. La Pedrera er anset som en af de mest enestående bygninger fra det 19. århundrede pga. dens fantastiske facade og unikke tagterrasse. Bestil dine billetter online og spring køen over the La Pedrera!

Fra 179 kr
Det bedste af Gaudi

Det bedste af Gaudi

Kom med på en guidet tur til Gaudis bedste værker i Barcelona! Beundre Sagrada Familia, gå rundt i den UNESCO-fredet Park Güell og se Gaudis berømte lejlighedsbygninger. Sikre dig din plads, bestil dine billetter i dag!

Fra 577 kr
Rundvisning i Gaudis Park Güell

Rundvisning i Gaudis Park Güell

Spring køen over til Park Güell sammen med din dygtige guide! Nyd en rundvising i den enestående park, et af Antoni Gaudis fantastiske kunstværker i Barcelona. Det er et must-see, når du besøger Barcelona! Få fat i dine billetter i dag!

Fra 179 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv