Sightseeing

Her kan du købe dine sightseeing billetter i Barcelona, og bl.a. opleve Barcelona by night, det klassiske Barcelona, den berømte Rambla eller hvad med Gaudis arkitektur i Barcelona? Mulighederne er mange!

Sightseeing
 
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

3.9
(11)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 236 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besøg Barcelona Zoo i den charmerende del af gamle Barcelona and oplev over 4000 dyr fra over 400 dyrearter, inklusiv efterkommere fra albino gorillaen Snowflake, delfiner, tropiske fugle, reptiler og mange flere. Køb dine billetter online i dag og få din billetter sendt til din e-mail.

Fra 163 kr
Montjuic svævebane

Montjuic svævebane

Tag turen op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du vil kunne nyde den vidunderlige udsigt udover havnen og Barcelona by. Køb dine billetter til Montjuïc svævebane her.

Barcelonas højdepunkter

Barcelonas højdepunkter

Kom med os på denne klassiske tur til Barcelonas højdepunkter og udforske de største seværdigheder i en af de smukkeste byer i Spanien. Kør med Montjuïc-svævebanen, se Gaudis huse Casa Batlló og La Pedrera og meget mere. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 415 kr
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

3.5
(2)

Tilbring en sjov dag i Barcelona Akvarium og udforsk verdenen under havoverfladen. Akvariet har masser af aktivteter for store som små! Spring køen over med billetterne med hjemmefra!

Fra 163 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Brug en hel dag på at udforske Barcelona, inkl. Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestil dine billetter til Barcelona Heldagstur her!

Fra 747 kr
Barcelonas kunst og arkitektur

Barcelonas kunst og arkitektur

Se de store værker af Gaudi i Barcelona. Billetter til Barcelonas Kunst og Arkitektur kan købes her!

Fra 309 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona er absolut et besøg værd. Køb dine billetter til Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona her!

Fra 98 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Tag på en bådtur rundt i Barcelonas havn og langs kystlinjen med Las Golondrina de Barcelona. Vælg mellem to forskellige sceniske ture og gør dig klar til at opleve Barcelona fra vandet. Køb dine billetter her!

Fra 130 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besøg det ikoniske Barcelona monument Mirador de Colom, også kendt som Columbus Monumentet. Du kan tage en elevator inden i søjlen til udsigtsgalleriet i toppen. Herfra har du en fantastisk udsigt udover Barcelona, 60 meter over jorden. Køb dine billetter her!

Fra 53 kr
Cykeltur i Barcelona

Cykeltur i Barcelona

Prøv en sjov og afslappende cykeltur rundt i Barcelona! Se alle de berømte steder og seværdigheder og kom også ud på de mindre befærdede stier. Bestil din cykeltur i dag og få dine billetter sendt direkte til din indbakke.

Fra 187 kr
Barcelona-kortet

Barcelona-kortet

Sørg for at købe dit Barcelona-kort hjemme fra og forbered dig på at gå på opdagelse i den fantastiske by. Nyd gratis transport i Barcelona, inklusiv toget til og fra lufthavnen. Spring køen over og få gratis adgang til de fleste af byens museer. Få adgang til andre attraktioner og fantastiske rabatter over hele byen.

Fra 366 kr
Gotisk tur til fods

Gotisk tur til fods

Barcelonas gotiske kvarter er et af byens mest charmernede områder. Opdag gadernes, pladsernes, de skjulte hjørner og de hundrede år gamle bygningers charme sammen med din dygtige guide, som vil tage dig på en rejse gennem Barcelonas historie.

Fra 130 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv