Mad, vin og shows

Oplev et Flamenco show med eller uden middag i Barcelona, på Tablao de Carmen, Tablao Cordobes & Palacio del Flamenco. Eller hvad med at besøge en af Cataloniens mange og gode vin og Cava kældre, f.eks. Freixenet. Vi håber du kan finde et tilbud der passer dig når du besøger Barcelona!

Mad, vin og shows
 
Flamencoshow på Tablao Cordobes

Flamencoshow på Tablao Cordobes

5.0
(1)

Oplev et underholdende og fængende flamencoshow på Tablao Cordobes i Barcelona. Tablao Cordobes er et af de bedst kendte flamencosteder i hele Spanien. Et flamencoshow i Tablao Cordobes er én af de oplevelser du skal unde dig selv mindst en gang! Showet bliver hurtigt udsolgt, så sørg for at bestille dine billetter i forvejen!

Fra 363 kr
Vin og Cava turen

Vin og Cava turen

4.5
(2)

Tag på Vin og Cava tur i Barcelona med besøg på 3 vingårde. Smag og lær om vin og cava! Bestil Vin og Cava Tur i Barcelona her!

Fra 603 kr
Palacio del Flamenco

Palacio del Flamenco

4.0
(1)

Palacio del Flamenco i Barcelona er et af byens bedste Flamenco show. Køb dine billetter til Palacio del Flamenco i Barcelona her!

Fra 372 kr
Flamencoshow i Tablao de Carmen

Flamencoshow i Tablao de Carmen

Oplev et klassisk flamencoshow i Tablao de Carmen i Barcelona! Det smukke show præsenterer mange af de vigtigste stilarter af flamenco og du er garanteret en aften fyldt med musik, dans og sang! Du kan vælge mellem middag og show eller drink og show.

Fra 322 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv