Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Sagrada Família: Spring køen over, Guidet tur & Tårnene

4.6 (22)

Spring køen over til Sagrada Família og få adgang til et af de to tårne! Fra tårnene får du den bedste udsigt over Barcelona. Du får en guidet tur gennem kirken, og du kan også besøge Sagrada Família museet!

Højdepunkter

- Spring køen over til Sagrada Família
- Få adgang til et af de to tårne
- Få en 2-timers guidet tur
- Besøg museet ved kirken
- Oplev udsigten over Barcelona
- Se facaderne og indretningen designet af Gaudí

Hvad kan jeg forvente?

Sagrada Família er en helt unik kirke, som ligger centralt i Barcelona. Kirken bliver hvert år besøgt af millioner af mennesker, som gerne vil høre mere om kirkens arkitektur, udsmykning og historie. 

Arbejdet begyndte i 1882. Gaudí, arkitekten bag dette storslåede værk, arbejdede på kirken indtil hans død i 1926. Siden da har forskellige arkitekter arbejdet videre på hans oprindelige idé. Sagrada Família bliver først færdig i år 2026 - 100 år efter Gaudís død.

På denne rundvisning hører du om alle Sagrada Famílias hemmeligheder og den overordnede historie. Du hører, hvorfor kirken er så berømt og hvorfor dens design er inspireret af planter, dyr og symboler kendt fra astrologien. Du får også mere at vide om Gaudí og hans idéer og tanker om dette mesterværk.

I slutningen af turen kan du komme op i et af tårnene - enten 'Tower of Nativity Façade', som giver dig en skøn udsigt ud over østsiden af Barcelona, eller 'Tower of the Passion Façade', som giver dig et helt unikt syn på byens centrum. Husk også at besøge Sagrada Famílias museum - det er inkluderet i turen!

Hvordan fungerer det?

Billetterne er personlige og der skal stå navn, bestillingsnummer og tid på. Derfor kan det godt tage op til to timer, før du modtager din e-billet per e-mail. Bare print billetten ud og tag den med til Sagrada Família. Du kan også vise billetten på din telefon.

Hvordan virker det?
Du møder din guide ved mødestedet. Derfra går I sammen til Sagrada Família, hvor din rundvisning begynder.

Hvordan kommer jeg op i tårnene?
Facaderne er ikke forbundet, og derfor er der to indgange. Du kan kun besøge tårnene ved at tage elevatoren - der er en ved hver indgang.

Du får adgang til et af de to tårne (enten 'Tower of the Passion Façade' eller 'Tower of the Nativity Façade) afhængigt af tilgængelighed.

Af sikkerhedsmæssige årsager er kørestole, barnevogne og klapvogne ikke tilladt i tårnene. Folk med gangbesvær, gravide samt folk, der lider af svimmelhed, anæmi, klaustrofobi, hjerteproblemer eller vejrtrækningsproblemer m.v., har ikke adgang til tårnene.

Vigtig information

- Nogle gange lukker dele af kirken. Dette giver desværre ikke rabat og gør ikke, at du kan få pengene tilbage for billetten.
- Der er en dress code: Ingen tanktoppe, stropløse toppe, korte shorts eller sandaler.
- Sørg for at tage et billed-ID med.
- Tasker og rygsække skal efterlades i skabene.
- Af sikkerhedsmæssige årsager kan elevatorerne til tårnene lukke i forbindelse med voldsomt vejr - for eksempel hård vind eller regn.

Billetkategorier

Voksen (12+)
Barn (6-11)

Hvad er ikke med i prisen?

- An audio guide.

Bestil
Fra 569 kr

lør, 6 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Live guide

Varighed: 2 timer

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over-billet til Sagrada Família.
- En guidet tur.
- Adgang til tårnene.

Vejviser

Sagrada Família: Spring køen over, Guidet tur & Tårnene

Adresse
Quiosc Bar Carrer de la Marina 08013, Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.