Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Flamencoshow på Tablao Cordobes

4.5 (42)

Oplev et danse show, som du ikke vil være i stand til at tage øjnene fra: Et flamencoshow på Tablao Corbodés! Med det sorte og røde tøj og de beundringsværdige bevægelser vil disse kunstnere gøre din aften mindeværdig. Med denne billet får du adgang til Tablao Cordobés i Barcelona og kan vælge at se en optræden og få en drink eller en middag! 

Højdepunkter

- Oplev det vidunderlige flamencoshow
- Nyd en drink eller middag under showet
- Se flamencodanserne og deres flotte outfits
- Nyd en aften fyldt med musik, sang og masser af sjov

Hvad kan jeg forvente?

Tablao Corbodés er grundlagt i 1970 og er anset som et af de vigtigste flamenco spillesteder i Spanien - og det har fået ros i hele verdenen! Her oplever du magien og charmen ved et rigtigt flamencoshow og ser, hvordan det rigtig skal gøres!

Showet samler op til 180 mennesker rundt om scenen for at bevidne et show, der kræver ægte talent og øvelse. Showet er med musikere, dansere og sangere og på grund af spillestedets arkitektur, som er formet som en hule, er der ikke brug for mikrofoner og andre apparater. Arkitekturen sat sammen med sangernes stærke stemmer og en vidunderlige lyd af guitarerne giver flamencoshowet sin karakteristiske og naturlige lyd!

Med din billet får du enten en drink eller en lækker middag, som du kan nyde under showet. Med middagen hører tjenerservice med og en buffet, der indeholder 32 varme og kolde specialiteter fra det spanske køkken. Disse specialiteter inkluderer den berømte paella, tapas, lækkert kød, fisk og ris samt otte desserter bestående af lækre kager og frugt. Med middagen hører ubegrænsede drikkevarer med - du kan vælge mellem vin, sangria, øl, sodevand, vand og kaffe. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med dig - eller vis din billet på din telefon.

Billetkategorier

Voksen (9+)
Barn (3-8)
Spædbarn (0-2): Gratis 

Åbningstider

Show og drink: Dagligt kl. 17:50, 19.15, 21.00 og 22.30.
Show og middag: Dagligt kl. 18.00, 19.30 og 21.15.

Hvad er ikke med i prisen?

- Transport.
- Drikkepenge.

Bestil
Fra 369 kr

søn, 14 jul 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Varighed: 1 timer

Hvad er med i prisen?

- Indgang til Tablao Cordobés.
- Flamencoshow.
- En drink eller middag afhængigt af din bestilling.

Vejviser

Flamencoshow på Tablao Cordobes

Adresse
La Rambla 35 08002 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.