Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Güell-paladset, La Rambla og La Boqueria markedet

 
Fra 247 kr

Besøg det betagende palads, Güell-paladset, designet af Antoni Gaudí. På denne gåtur i Barcelona viser en guide dig gennem den brede gade La Rambla, hvor du besøger et La Boqueria markedet. Hvis du vælger det, kan du spise lækker spansk tapas og få en drink efter dit besøg i paladset. 

Højdepunkter

- Besøg det overdådige Güell-palads
- Lær mere om arkitekten Antoni Gaudí
- Gå på den brede gade La Rambla
- Se det vidunderlige marked La Boqueria
- Få en guidet tur
- Nyd lidt tapas og en drink - hvis du vælger det

Hvad kan jeg forvente?

Mød din guide i hjertet af gaden La Rambla og udforsk Barcelona, mens de fleste turister er på vej ud for at spise aftensmad. Fra mødestedet leder din guide dig gennem gaden og til de mest vigtige steder på La Rambla. Iblandt disse steder er La Boqueria markedet, som er blevet et vigtigt sted at besøge i byen. Her kan du finde adskillige typer friske fødevarer!

Du går herefter fra markedets duft af frisk frugt og blomster og mod Güell-paladset - en bygning, der er designet af Antoni Gaudí i løbet af den første periode af hans karriere. Nogle historikere siger, at denne periode af hans karriere var i 'den orientalske stil', fordi han fik sin inspiration fra den spansk-islamiske kunst, der eksisterede på dette tidspunkt. Dette palads er faktisk på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er smukt sted, det er vidunderligt anderledes og inspirerende!

Hvis du har besluttet dig for ikke at få en billet, der inkluderer tapas, slutter din tur ved Güell-paladset, hvor du kan bruge al den tid, du vil, til at udforske paladset. Hvis du har en billet, der inkluderer tapas, går du mod restaurant Cafè de l'Òpera. Dette sted er dekoreret i en modernistisk stil, det er meget elegant og et sted, der har været i restaurationsbranchen siden 1800-tallet! Selvom det har skiftet restaurantkoncept med forskellige typer mad gennem årene, så er det stadig et populært sted den dag i dag. Restauranten er beliggende lige overfor Liceo's Opera. Here kan du nyde lækker spansk tapas og en valgfri drink!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur, eller vis din billet på din telefon.

Vigtig information

- Denne tur er ikke anbefalet for børn under 3 år, da man skal gå rundt i mere end to timer.

Billetkategorier

Voksen (10+)
Barn (4-9)
Spædbarn (0-3): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Transport til og fra dit hotel.

Bestil

lør, 31 okt 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 2 timer

Hvad er med i prisen?

- Indgang og en guidet tur til Güell-paladset.
- Gåtur på La Rambla og til La Boqueria markedet.
- En engelsk- eller engelsk og spansk-talende guide.
- Radio guide system.
- Tapas og en drink, hvis du vælger det. Tapas inkluderer spansk omelet, syltetøj, kroketter og kartofler med brava sauce. Vælg mellem et glas vin, øl, sodavand eller vand.

Vejviser

Julià Travel Tours & Tickets office

Adresse
La Rambla, 54 08002 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.