Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Gaudís huse: Casa Batlló & Casa Milà - Spring køen over

Tag på en rundvisning gennem shoppinggaden Passeig de Gracia og se Gaudís mesterværker i Barcelona! Med denne billet springer du køen over til både Casa Batlló og Casa Milà. Her lærer du mere om Gaudís designmæssige stil, hans liv og hvorfra han fik sin inspiration. 

Højdepunkter

- Besøg Casa Batlló og Casa Milà La Pedrera
- Lær om Gaudís liv og historie
- Nyd en rundvisning i Passeig de Gracia
- Lyt til din guide gennem et radio guide system

Hvad kan jeg forvente?

Passeig de Gracia er en af de vigtigste gader i Barcelona. Hvis du ser rundt blandt butikkerne, kan du også se moderne bygninger. Under denne tur besøger du to huse, der er designet af arkitekten Antoni Gaudí. Mens du ser dig omkring inde i disse moderne bygninger, er alt, hvad du ser, sat i kontekst med Barcelonas historie, Gaudís arbejde og kontraster til andre vigtige arkitekter.

Casa Batlló er det første sted, du besøger. Bygningen blev købt af den rige Josep Batlló, som havde hørt om den talentfulde Gaudí. Da Gaudí var en meget vigtig arkitekt i Barcelona på dette tidspunkt, undrer man sig ikke over, hvorfor han blev udvalgt til at arbejde på netop denne bygning. Casa Batlló er et godt eksempel på, hvordan Gaudí fik sin inspiration fra naturen, og bygningen skiller sig ud på grund af sine klare farver, belysningen og søjlerne, der er formet som knogler.

Da bygningen var færdig, var Josep Batlló så imponeret over Gaudís arbejde, at han anbefalede arkitekten til sin ven, Pere Milà. Og som du måske kan regne ud, var det Milà og Gaudí, der stod bag projektet Casa Milà La Pedrera - hvilket er det næste sted, du besøger på turen!

Casa Milà La Pedrera siges at være en refleksion af Gaudís fantasi. Under denne guidede tur gennem bygningen besøger du to gårdspladser, og du ser, hvor Milà familien boede. Du ser også de tre etager - tagterrassen, loftsrummet og en lejlighed - såvel som en midlertidig udstilling. Når rundvisningen slutter, kan du blive inde i bygningen så længe, du har lyst. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur - eller vis billetten på din telefon.

Billetkategorier

Voksen
Barn (0-5): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Transport.
- Mad og drikkevarer.

Bestil
Fra 698 kr

tor, 8 jun 2023

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Live guide

Varighed: 3 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgang til Casa Batlló og Casa Milà La Pedrera.
- Guidet rundvisning i Passeig de Gracia.
- Tosproget guide: På engelsk og/eller spansk.
- Radio guide system.

Vejviser

Gaudís huse: Casa Batlló & Casa Milà - Spring køen over

Adresse
Carrer de Balmes, 5 08007 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.