Sightseeing

Her kan du købe dine sightseeing billetter i Barcelona, og bl.a. opleve Barcelona by night, det klassiske Barcelona, den berømte Rambla eller hvad med Gaudis arkitektur i Barcelona? Mulighederne er mange!

Sightseeing
 
Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

4.2
(13)

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde! Vælg mellem 24 eller 48 timers billetter, bestil online!

Fra 247 kr
Barcelonas højdepunkter

Barcelonas højdepunkter

Kom med os på denne klassiske tur til Barcelonas højdepunkter og udforske de største seværdigheder i en af de smukkeste byer i Spanien. Kør med Montjuïc-svævebanen, se Gaudis huse Casa Batlló og La Pedrera og meget mere. Bestil din tur hjemmefra!

Fra 419 kr
Barcelona Heldagstur

Barcelona Heldagstur

Brug en hel dag på at udforske Barcelona, inkl. Gaudis berømte bygninger i Barcelona. Bestil dine billetter til Barcelona Heldagstur her!

Fra 755 kr
Barcelonas kunst og arkitektur

Barcelonas kunst og arkitektur

Se de store værker af Gaudi i Barcelona. Billetter til Barcelonas Kunst og Arkitektur kan købes her!

Fra 312 kr
Barcelona Akvarium

Barcelona Akvarium

3.5
(2)

Tilbring en sjov dag i Barcelona Akvarium og udforsk verdenen under havoverfladen. Akvariet har masser af aktivteter for store som små! Spring køen over med billetterne med hjemmefra!

Fra 165 kr
Poble Espanyol

Poble Espanyol

Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona er absolut et besøg værd. Køb dine billetter til Poble Espanyol ved Montjuïc i Barcelona her!

Fra 99 kr
Barcelona Zoo

Barcelona Zoo

Besøg Barcelona Zoo i den charmerende del af gamle Barcelona and oplev over 4000 dyr fra over 400 dyrearter, inklusiv efterkommere fra albino gorillaen Snowflake, delfiner, tropiske fugle, reptiler og mange flere. Køb dine billetter online i dag og få din billetter sendt til din e-mail.

Fra 170 kr
Las Golondrina de Barcelona

Las Golondrina de Barcelona

Tag på en bådtur rundt i Barcelonas havn og langs kystlinjen med Las Golondrina de Barcelona. Vælg mellem to forskellige sceniske ture og gør dig klar til at opleve Barcelona fra vandet. Køb dine billetter her!

Fra 132 kr
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Besøg det ikoniske Barcelona monument Mirador de Colom, også kendt som Columbus Monumentet. Du kan tage en elevator inden i søjlen til udsigtsgalleriet i toppen. Herfra har du en fantastisk udsigt udover Barcelona, 60 meter over jorden. Køb dine billetter her!

Fra 54 kr
Montjuic svævebane

Montjuic svævebane

2.0
(1)

Tag turen op til toppen af Montjuïc Hill, hvorfra du vil kunne nyde den vidunderlige udsigt udover havnen og Barcelona by. Køb dine billetter til Montjuïc svævebane her.

Fra 105 kr
Gotisk tur til fods

Gotisk tur til fods

Barcelonas gotiske kvarter er et af byens mest charmernede områder. Opdag gadernes, pladsernes, de skjulte hjørner og de hundrede år gamle bygningers charme sammen med din dygtige guide, som vil tage dig på en rejse gennem Barcelonas historie.

Fra 132 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv