Barcelona Hop-af Hop-på

Barcelona Hop-af Hop-på

Pris fra 247 kr

Med din Barcelona Hop-af Hop-på busbilletter med hjemmefra, er du helt klar til at udforske Barcelona. Hop-af Hop-på-busserne er en af det bedste og billigste måder at tage på sightseeing på en sjov og fleksible måde!

Højdepunkter:
- Udforsk Barcelona på 24 eller 48 timer
- Besøg alle de store seværdigheder
- Hop af og på busserne så meget som du vil
- Brug de tre ruter og hop af ved de 44 stop
- Få et rabathæfte med gode besparelser
- Nyd en familievenlig-sightseeingtur 

Udforsk Barcelona med Hop-af Hop-på-busser
Uanset om det er din første gang i Barcelona eller du har besøgt byen flere gange, så er Hop-af Hop-på-busserne en rigtig god mulighed for dem der gerne vil udforske byen uden at skulle gå alle steder eller tage offentlig transport for at komme rundt. 

Med en enklet billet kan du hoppe af og på busserne og ændre rute ligeså meget du vil! Hør om Barcelonas historie fortalt gennem audiosystemet ombord på bussen tilgængeligt på 12 forskellige sprog, inkl. engelsk, tysk og fransk. 

Vores nye busser er handicapvenlige og er udstyret med elektronisk tag, hvis det skulle regne. Bussen har behagelige sæder og varme på begge etager af bussen. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Barcelona. 

Hvordan fungerer det?
Når du kommer til Barcelona skal du ombytte din e-billet til din Hop-af Hop-på billet på et af de følgende Barcelona Turisme-kontorer:

1) Plaza de Catalunya, 17-s.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 8.30-20.30 
2) Colon-monumentet (for enden af Ramblaen) Portal de la Pau s/n.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 8.30-20.30 
3) Barcelona Lufthavn, Terminal 2B og Terminal 1.
Åbningstider: Dagligt fra kl. 9-21

Du kan starte din tur både fra kontoret på Plaza de Catalunya eller ved Colon-monumentet.

Hvor længe er min billet gyldig?
Din Hop-af Hop-på billet er gyldig i enten 24 eller 48 timer alt efter hvilken type billet du vælger. 

Hvor stopper busserne?
Klik på 'Kort' under 'Vejviser' til højre for at få en printervenlig kopi af ruterne og stoppestederne. Du vil få udleveret et kort og guide med alle stop til hver rute, og rabatter til de mange spændende oplevelser i byen.

Hvor ofte kører busserne?
Busserne kører med 5 til 25-minutters intervaller, afhængigt af sæsonen. 

Hvor mange ruter er der?
Der er tre ruter: Rød, Grøn og Blå. Hver rute tager ca. 2 timer, hvis du ikke står af undervejs.

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Fantastisk 4.2

4.2 13 kundekommentarer
Gode ruter

Dejlige ruter, spec. brugte vi den til Park Gaudi

Anne-liese, Holbæk
TOR, 02 NOV 2017
4.2
Barcelona rundtur

Farmor, farfar og 2 konfirmander kørte Barcelona tyndt på 2 dage, og kunne have brugt meget mere tid med busserne, hvis tiden havde været til det.
Den ene konfirmand glemte sin rygsæk med penge og telefon i en af busserne, men det hele var indleveret på turistkontoret - sikken service og lettelse, tak for det!!!!!!!!!!!!
Ingerlis og Ture

Ture, Hjørring
FRE, 30 JUN 2017
4.2
Super tur

Kan kun anbefale at bestille billetter hjemmefra, nemt at finde, hvor man kan afhente billetterne, alt fungere perfekt på turerne, det eneste problem, alle vil gerne på øverste dæk og sidde, ikke meget at se når man sidder nede i bussen, men der er en stor udskiftning, så det lykkedes at hoppe op, når nogle hoppede af..

Helle, Silkeborg
LØR, 09 APR 2016
4.2
Hop -af Hop-på er en rigtig god start.

Det er en super god idé, at starte ferien med en tur rundt med denne bus. Så får man set hvor de forskellige attraktioner ligger, og hvilke man evt. gerne vil se. Man får udleveret øretelefoner som kan indstilles til forskellige sprog, rigtig godt.

Lilli, Grenaa
ONS, 18 NOV 2015
4.2
Hop -af Hop-på er en rigtig god start.

Det er en super god idé, at starte ferien med en tur rundt med denne bus. Så får man set hvor de forskellige attraktioner ligger, og hvilke man evt. gerne vil se. Man får udleveret øretelefoner som kan indstilles til forskellige sprog, rigtig godt.

Lilli, Grenaa
ONS, 18 NOV 2015
4.2
Hop af Hop på

Kort ventetid mellem busserne, ruterne vel planlagte, rigtig god audio oplysning, søde personale og hjælpsomme, synes alle nye til Barcelona skulle begynde ferien med sådan bus ture så kan man skelne imellem de steder der har fået ens interesse så kan man altid finde tilbage på et senere tidspunkt. Virkelig gode bus chauffør når man tænker på hvor mange turister der er i August måned og for lidt plads der er at manøvere i. Ruterne nemt at finde ud af! Nemt at indløse voucher på Turist Information.

Patricia, København
TIR, 26 AUG 2014
4.2
Hop af og på busser

Det var rigtigt nemt at finde busstoppestederne. Man var ikke i tvivl hvilken rute man kunne tage hvor (rød, blå, grøn).
En enkelt gang var der rigtig lang kø til en propfyldt bus, men så indsatte de lynhurtigt en ny bus, så vi ventede kun under 10 min.
Dårlige ting til forbedring skulle være: at man kan få sin bekræftelse ændret til billetter i bussen istedet for på turistkontoret.

Jeanette, Fjenneslev
TOR, 07 AUG 2014
4.2
Sommer tur til Barcelona

Jeg valgte at bestille billetterne hjemmefra i den formodning, at jeg skulle slippe for at stå i lang kø til at få billetterne. Det viste sig imidlertid, at jeg alligevel skulle stå i kø for at ombytte mit bevis til billetter. På den måde vandt jeg ikke så meget.
Selve systemet med at kunne stå af og på er som et udgangspunkt meget fint. Udfordringen er dog blot, at man alle steder står i lang kø og kan vente længe. For nok kører der mange busser, men alle er jo næsten fyldte, så er ofte kun plads til nogle få ad gangen. Så derfor skal man væbne sig med meget stor tålmodighed.
Det skal dog siges, at guiderne på busserne gør alt hvad de kan for at pakke busserne og få så mange med for at mindske ventetiden.
Alt i alt er det efter min opfattelse en god ide at tage rundt og se byen og seværdigheder på denne måde. Man får en god og grundig information ombord via det udleverede headset. Men ud over en kasket og/eller paraply, skal man altså medbringe tålmodighed og overbærenhed. Ikke alle turister har lige stor kø kultur....

Frank, Greve
FRE, 11 JUL 2014
4.2
Nemt og behageligt

Fine Busser, med god service fra chauffør og "guide" fint system med høretelefoner - god lyd og korte og præcise oplysninger om de forskellige seværdigheder. næsten ingen vente tid og mange stop.

Charlotte, Oxie
TIR, 17 JUN 2014
4.2
Fint og rigtig godt

Det var en helt igennem fin og god oplevelse, man fik set det hele.

Ellinor, Copenhagen
TIR, 03 JUN 2014
4.2
Vidunderlig tur gennem Barcalona

Pengene er virkelig godt givet ud til denne bustur. Vi brugte hele dagen på at se de seværdigheder, vi gerne ville opleve. Det var nemt og dejligt at finde busserne og de 3 ruter var nok til at få set det meste af Barcelona

Lisbeth, Silkeborg
SØN, 11 MAJ 2014
4.2
krydstogt

hej det er bare en hel nem måde at bestille biletter på , vi havde bare glemt at print et stk papir ud men det ordne sig dernede noget vi vil benyt noget oftre

Henrik, Aalborg
SØN, 22 SEP 2013
4.2
Dejligt

Det er en rigtig god tur, det er umuligt selv at gå rundt og få set så stor en del af Barcelona. Det er en helt vidunderlig smuk by, og derfor skal man have turen på taget af busserne.

Pia, Nørresundby
ONS, 24 JUL 2013
4.2

 

Bestil billetter

Vælg dato
Barcelona Hop-af Hop-på Info

Barcelona Hop-af Hop-på
Du skal afhente dine Hop-af Hop-på-billetter på en af tre centralt placerede turistkontorer.

Info

Barcelona Hop-af Hop-på
De første busser kører fra ca. kl. 09:00-09:30

Vejviser

Vejviser


Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv