FC Barcelona og Camp Nou

FC Barcelona og Camp Nou

Pris fra 230 kr

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane. Ved at bestille dine billetter hjemmefra, kan du spring køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske stadionet og FC Barcelona-museet. Hvis du har lyst, kan du leje en audioguide og lære mere om det verdensberømte stadion og fodboldhold. 

Højdepunkter:
- Udforsk Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane
- Besøg FC Barcelona-museet
- Undgå de lange køer til billetkontoret
- Lær mere med en audioguide (5€)

Besøg Camp Nou - FC Barcelonas hjemmebane
Turen foregår på egen hånd. Du går selv rundt og udforske stadionet i dit eget tempo. Du vil få lov til at se dele af stadionet, du normalt ikke ser på tv, som udeholdets omklædningsrum, spillergangen, presserummet og tribunerne. Du vil komme så tæt på der hvor magien sker, at du kan dufte græsset!

Efter du har set stadionet, ender du i Barcelona-museet, hvor du blandt andet kan se alle de trofæer, som klubben har vundet gennem årene.

Herefter kan du gå direkte over i FC Barcelonas officielle Megastore, hvor du finder alle tænkelige souvenirs, tørklæder og trøjer med dit eget navn bagpå eller din yndlingsspillers!

Du skal hente dine billetter hos vores agent i centrum af Barcelona, så du springer den ofte lange kø til billetkontoret over og gå direkte ind på Camp Nou. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Barcelona.

Hvordan fungerer det?
Når du kommer til Barcelona, skal du afhente dine billetter hos vores lokale agent Travel Connections kontor i det centrale Barcelona. Adressen og åbningstiderne vil fremgå af din e-billet.

Du bedes være opmærksom på, at du ikke kan afhente dine billetter lørdag og søndag. 

Hvor længe er min billet gyldig?
Din billet er gyldig et helt år fra den dato du vælger, når du bestiller din billet. 

Findes der audioguides til turen?
Ja, du kan leje en audioguide på stedet for 5€ per sæt. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6-13 år. Børn under 6 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Camp Nou er lukket på kampdage og dagene inden europæiske og international kampe. Museet er åbent på kampdage, men lukker 3 timer inden kick-off og åbner igen 1,5 time inden kick-off (der vil ikke være udsyn til stadionet i løbet af kampen).  

Fantastisk 4.2

4.2 22 kundekommentarer
Fin oplevelse

Alt gik fint. Nemt at få billetter. Fin service på billet kontoret i Barcelona.

Dorte, Herlev
LØR, 22 JUL 2017
4.2
Camp Nou

Farmor, farfar og 2 konfirmander havde alletiders 4 timer(!!!) på anlægget (selvom farmor overhovedet ikke interesserer sig for fodbold) og kunne have brugt mere tid, hvis ikke det var lukketid.
Alletiders oplevelse - gå ikke glip af dette, hvis du skal til Barcelona.............
Ingerlis og Ture

Ture, Hjørring
FRE, 30 JUN 2017
4.2
En oplevelse for livet.

At besøge FC Barcelona og Camp Nou, var en oplevelse. Man fornemmer at være til en stor kamp.

Inger-margrethe, Haslev
ONS, 11 MAJ 2016
4.2
Spændende tur til Camp Nou

Vi besøgte Camp Nou på vores tur til Barcelona i påsken, og det var alle pengene værd! Desværre var der problemer med afhentningen af billetterne, da det viste sig, at kontoret holdt helligdagslukket. Dette stod ikke på vores bekræftelse.. Så vi gik forgæves efter billetterne og måtte retur dagen efter. Heldigvis fik vi her vores billetter, selvom vi kom 'en dag for sent', og de blev udleveret af en noget uinteresseret medarbejder, der egentlig var ret ligeglad med, at det var muligt at købe en billet til en dato, hvor kontoret var lukket!!

Randi brammer, Veksoe
TOR, 31 MAR 2016
4.2
Camp Nou

Bestemt en stor oplevelse.
Besværligt at de rigtige billetter skulle afhentes et andet sted i byen

Jette, Vojens
SØN, 27 MAR 2016
4.2
god oplevelse

det vaqr en stor oplevelse at opleve camp nou. i danmark kommer der som bekendt ikke ret mange mennesker til en fodboldkamp. i opgøret mellem barcelona og celta vigo var der 72.000 samlet og det gav en hele-helt anderledes god stemning. at der så samtidig blev vist flot fodbold, gjorde det hele utrolig dejligt.
formentlig ikke sidste gang,jeg og familien har været i barcelona, der er en dejlig by. i det hele taget en positiv overraskelse fra en person, der har rejst europa tynd i mange år.

Alfred, Kolding
TIR, 16 FEB 2016
4.2
FC Barcelona og Camp Nou

En rigtig god oplevelse

Michael, Frederikshavn
TIR, 08 DEC 2015
4.2
Selv selvom man ikke er fodboldfan er turen alle pengene værd

Om oplevelsen blev bedre af, at min kæreste er stor fodboldfan ved jeg ikke, men jeg have en super god tur til Camp Nou. Spændende at se museet og fodboldens historie i Barcelona. Stadium var overvældende og med understøttende lyde fra kampe/tilskuer og sange, blev der skabt en autentisk stemning. Vi brugte 4 timer på Camp Nou, så man må sige vi fik noget for pengene. Kan varm anbefales også selvom man ikke er fodboldfan

Marlene bang, Odensen sv
SØN, 06 SEP 2015
4.2
Tryk bestilling

Det er jo altid lidt spændende at se, hvad man får for sin betaling, når man ikke får billetterne i hånd med det samme (eget print). Men igennem BarcelonaBilletter.dk kan man trykt bestille. Vi havde købt billetter til Camp Nou. De skulle fysisk afhentes på kontoret i Barcelona, men intet problem, da det ligger tæt på Metrostationen Passeig de Grácia, alt lå parat til os. En rigtig god idé at købe billetter på forhånd i højsæsonen.

Bente siger, Rude
SØN, 19 JUL 2015
4.2
Camp Nou - et besøg værd

Det var en stor oplevelse at være på Camp Nou med vores skoleklasse. Det gik hurtigt at komme ind. Ungerne fik en på "opleveren". Eneste "anke" er besværligheden i at hente billetterne på jeres kontor i Barcelona INDEN besøget. Vi boede nemlig i Vilafranca og havde ikke let ved at hente billetterne inden besøget. Det ville være dejligt, hvis det kunne gøres på en lettere måde for gæsterne...

Mette, Gislev
SØN, 03 MAJ 2015
4.2
FCB Tour 22. April 2015

Fantastisk oplevelse rundt i FCB's univers og se så omfattende en klub det er.

Kurt ejler, Ærøskøbing
LØR, 25 APR 2015
4.2
Spis et andet sted

God tur alt klappede, men turist fastfood ikke sammen standard som tur/campnou

Eddy, Strøby egede
TIR, 21 OKT 2014
4.2
Barca tour

Har været der før, men det er stadig en oplevelse :) kan varmt anbefales.

Helle, Jerslev
MAN, 16 JUN 2014
4.2
Camp Nou

Det var en oplevelse at se og mærke Camp Nou :-)
Havde dog en forventning om at guiden var et menneske og ikke en håndholdt guide. Hvis det er markeret i annoncen har jeg blot læst for dårligt.

Karin, Vordingborg
FRE, 06 JUN 2014
4.2
Afhentning af billetter.

Det var en fantastisk oplevelse at være på og se Camp Nou. Men det var besværligt, at skulle afhente billetterne på et kontor langt fra vores hotel. Det må da være muligt, at billetterne kunne sendes pr mail eller post, så en halv dag ikke blev spildt på at hente billetter, denne tid kunne godt være brugt bedre. Men selve besøget og oplevelsen var helt outStanding.

Niels oluf, Holstebro
MAN, 02 JUN 2014
4.2
Stor oplevelse - man rives med at stemningen

Alt fungerede rigtig fint. Nemt at bestille billetterne på forhånd og afhente dem. Selv besøget var fantastisk. Selv om der var mange mennesker gik alt rigtig fint. Absolut at anbefale selv om man har et afslappet forhold til fodbold.

Ole, Rødekro
MAN, 05 MAJ 2014
4.2
for dyrt

Seværdigheden er meget interessant og værd at besøge.
Derimod er det dårlig service at tage 207 kr for billetter, som ved selve indgangen til Camp Nou kan købes for 15 euro. Så burde der som mindstemål være en audioguide inkluderet i prisen. Mit råd er: køb billet ved indgang til Camp Nou. Køen er kort og du sparer mange penge OG en tur rundt i byen for at afhente billetter.

Katja, København
TOR, 01 MAJ 2014
4.2
Camp nou

Er man fodboldelsker er det det rene mekka. Absolut et besøg værd.

Inge, Otterup
MAN, 14 OKT 2013
4.2
FCB Camp Nou Tur

At komme dertil var ikke noget problem, at komme ind var nemt og gik fint. Da vi hentede biletterne hos den udpegende agent gjorde de opmærksom på, at det inkluderede et guide headset, men desværre er det også det der gør, at der ikke er fuldt hus i karakteren. For man havde skiftet udbyder på Camp Nou, som ikke kunne udlevere headset, da de ikke havde overtaget forpligtigelserne. Yder mere er biletterne meget billigere hvis man køber dem på stedet.
FCB har styr på tingene, alt er i top, historien er overvældende fra begyndelsen til i dag. Det er helt sikkert et besøg værd - must see.

Jesper, Greve
MAN, 02 SEP 2013
4.2
Nou Camp

Det var nemt, at bestille billetter hos BarcelonaBilletter.dk og det gik også uden problemer med at finde stedet, hvor vi skulle hente billetterne. De var venlige og ingen problemer.
Det var alle pengene værd og begge vores drenge på 20 og 12 syntes det var en fantastisk oplevelse. Det syntes vi forresten også.
Skønt at have bestilt billetterne på forhånd og bare kunne gå ind. Fin vejledning vi fik da vi hentede billetterne, om hvilken metro vi kunne tage og hvilken indgang vi skulle bruge.
Alt i alt rigtig fint.

Jette, Hadsund
MAN, 12 AUG 2013
4.2
Rundvisning på egen hånd

Hold op hvor er Barca's stadion stort.. Woww.. Hvor mange mennesker kan der være? Øh. Vist nok 120.000 på en god dag. Ved det faktisk ikke helt. Den lovede rundtur med hovedtelefoner blev 'no audio, sorry sir' som kontrolløren sagde. Nå, museet var ret selvforklarende - ja det var det meste, og et hurtigt opslag på wikipedia fortæller at der er plads til 99.354 tilskure.
Alt i alt en tur værd - kom tidlige... Der kommer mange mennesker og børn i flok.

Finn, Søborg
LØR, 13 JUL 2013
4.2
Ingen guide og ingen høretelefoner som lovet...

Man går uden guide og IKKE med høretelefoner som der står ...man kan ligeså godt købe ved indgangen ...så er man da fri for at hente billetterne et helt andet sted i Barcalona ..

Charlotte, Helsinge
MAN, 08 JUL 2013
4.2

 

Bestil billetter

Vælg dato
FC Barcelona og Camp Nou Info

FC Barcelona og Camp Nou
Du skal afhente dine billetter hos Travel Connection:
Carrer Bruc 39,
08010 Barcelona

Info

FC Barcelona og Camp Nou
Du kan afhente dine billetter hos Travel Connection:
Mandag-fredag: Kl. 9.30-13.30 & 15-18.
Lørdag-søndag: Lukket

Camp Nous åbningstider:
Mandag-lørdag: Kl. 10-17.
Søndag og helligdage: Kl. 10-13.30 & kl. 15-18.
Kampdage: Lukket

Lukket på grund af helligdage:
June: 5th
September: 11th, 24th & 25th
October: 12th
November: 1st
December: 6th, 8th, 24th, 25th, 26th

Vejviser

Vejviser
Passeig Gràcia Station. Herfra er der 5-10 min. gang!

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv