Gaudi-turen

Gaudi-turen

Pris fra 607 kr

Du kan ikke sige Barcelona uden også at sige Antoni Gaudi. Gaudis verdensbeørmte bygninger er blevet ikoniske symboler på Barcelona by! Denne tur inkluderer et besøg til to af hans bedste værker: Casa Batlló og Sagrada Familia. 

Højdepunkter:
- Nyd en guidet tur rundt i Barcelona
- Beundre Gaudis bedste værker
- Slændre ned ad Passeig de Gràcia
- Besøg Casa Batlló
- Udforsk Sagrada Familia

Oplev Gaudis bedste værker
Antoni Gaudi, den visionære arkitekt under Barcelonas art nouveau periode i begyndelsen af sidste århundrede, prydede Barcelona med næsten alle hans usædvanlige og smukker bygninger. Denne tur inkluderer to af Gaudis flotteste bygninger. 

Første stop på turen er Passeig de Gràcia, slændre ned ad den berømte shoppegade. Den brede og elegante gade blev bygget af og til Barcelonas rige indbyggere. På gaden ligger to af Gaudis kendte bygninger: Casa Batlló og Casa Milá. På denne tur får du mulighed for at beundre Casa Batlló indefra. 

Den anden del af turen er en rundvisning i en af verdens mest besøgte bygninger - Sagrada Familia. 

Sagrada Familia er kronjuvelen af Gaudis mange værker. De mange detaljer på denne katedral og dens betydning kræver en nærmere forklaring, for at værdsætte denne fascinerende bygning til fulde. Din guide vil fortælle sig om, hvad gør hans bygninger ekstraordinære; symbolerne, de strukturelle hemmeligheder og ikke mindst hans tekniske innovation. 

Det var Gaudis ønske, at Sagrada Familia, der stadig bliver bygget på, skulle betales af folket, ikke ved hjælp af afgifter og finansiering, men via brug af kirken, og det er netop hvad din indgangsbillet gør.

Din tur slutter i Sagrada Familia, så efterfølgende er du velkommen til at blive så længe du vil og udforske kirken på egen hånd.

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Plaça Catalunya. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 15 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Sagrada Familia. 

Hvor lang tid varer turen?

Turen varer ca. 3½ time. 

Er der en dresscode?
Ja, du må ikke have bare skuldre, korte shorts eller sandaler på i Sagrada Familia.

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 3-12 år. Børn under 3 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  
 

Fantastisk 4.4

4.4 9 kundekommentarer
Super dygtig guide

Spændende tur med en super dygtig guide

Lis, Kbh. ø
SØN, 09 JUL 2017
4.4
Hyggelig Gaudi tur

Vi havde en hyggelig Gaudi tur med en super engageret guide, som vidste meget. Alt var fint arrangeret og en rigtig god oplevelse.

Jane
MAN, 04 APR 2016
4.4
wow

Jeg har i flere år ønsket at komme til Barcelona og se Gaudis værker - især Sagrada Familia og jeg havde da også nogle forventninger om, at det var fantastisk - men at se og opleve det i virkeligheden overgik alle forestillinger. Det var ubeskriveligt smukt. Farver, arkitektur, musik, lys, alt gik op i en højere enhed. Både udvendig og indvendig. Gaudi var et geni.
Huset Casa Batlló var også en meget stor oplevelse. Imponerende hvordan han har tænkt alt ind i mindste detalje.
Også fantastisk hvordan man rent visuelt fik set de tanker han havde gjort sig med udsmykningen via en lille skærm som guiden havde med rundt.
Vores guide - Laura - var utrolig vidende og sød. Hun gjorde turen til en uforglemmelig oplevelse. Dejligt hun talte et forståeligt engelsk.

Lena, Snekkersten
ONS, 09 MAR 2016
4.4
Gaudi

Gaudi er en interessant arkitekt med spændende ideer om hvordan et bygning kan indrettes uden alle de lige vinkler.
Tiden i huset var tilpas, tiden i kirken var for lidt.
Udvid kirkebesøget med ca 45 min.

VARMEN kan I ikke gøre noget ved, men det sætter sin begrænsning på oplevelserne.

Sonja, Nakskov
TOR, 30 JUL 2015
4.4
Grand Barcelona tur

Det var en rigtig god tur - kan anbefales Herud over fik jeg en meget fim service fra Danmark kontoret de ombestilte mine billetter som jeg havde booket den forkerte dag

Visiting London? Start planning your trip right here, from booking your accommodation to creating your perfect itinerary. Whether you want to stay in a 5-star luxury hotel and sip Champagne on the London Eye, or find a cheap hostel and stroll in one of London's beautiful Royal Parks, you'll find something to suit your budget and interests.
forkerte dag

Maria, Rødovre
FRE, 10 JUL 2015
4.4
kan helt klart anbefales

Vores guide kaldte sig Dani og talte fremragende engelsk. Han vidste tydeligvis, hvad han talte om, og man kunne mærke, han selv var begejstret. Han var super! Vi så først Casa Batllo, men havde efter min mening for lidt tid til selv at gå rundt, vi kunne godt have brugt mindst et kvarter mere uden at det blev for længe. Heldigvis behøvede vi ikke køre tilbage med bussen efter rundturen i Sagrada Familia, for der kan man også godt bruge mere tid; der er nemlig så mange mennesker, at man godt kan komme til at bruge tiden på at stå i kø i butikkerne. Vi valgte selv at tage retur fra kirken og brugte faktisk et par timer på stedet.

Marianne, Aarhus c
SØN, 19 OKT 2014
4.4
Super bus og guide.

Fantastisk arkitektur. Stor oplevelse

Ann, Nyborg
ONS, 06 AUG 2014
4.4
Gaudi Tour - en supergod oplevelse

Vi tilbragte en formiddag i selskab med en virkelig god guide. Hun var meget vidende og fortalte levende om Gaudi og hans liv og virke i Barcelona (guiden talte godt engelsk). Vi tilbragte nogle dage i Barcelona i begyndelsen af marts, hvilket tilsyneladende er helt uden for sæsonen. Vi var således kun 4 deltagere. Det var jo virkelig heldigt. Der var god tid til os alle og vores mange spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Pernille, Hornslet
SØN, 09 MAR 2014
4.4
Stor ros til guiden.

Mange tak til Monica for en inspirerede tur om Gaudi og modernismen i Spanien. Dit engelske er meget nemt at forstå. Sagrada Familia er selvfølgelig turens højdepunkt, men Gaudis indretning hos Batllo er også utroligt seværdigt. Tak det var alle pengene værd.

Per, Ringsted
FRE, 02 AUG 2013
4.4

 

Bestil billetter

Vælg dato
Gaudi-turen Info

Gaudi-turen
Turen starter på Plaça Catalunya (Modsat turistkontoret foran Deutsche Bank og Hotel Olivia Plaza):

Plaça de Catalunya, 19,
08002 Barcelona

Info

Gaudi-turen
Turen afgår dagligt kl. 9.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er: Catalunya.

Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv