Guidet tur til Sagrada Familia

Guidet tur til Sagrada Familia

Pris fra 329 kr

Udforsk den fantastiske kirke Sagrada Familia på denne 2-timers guidede tur! Sagrada Familia er Gaudis ufærdige mesterværk og en af de mest besøgte bygninger i verden! Sammen med din guide springer du de timelange køer over og bruger i stedet din tid på at opdage denne arkitektoniske skat. 

Højdepunkter:
- Nyd en 2-timers rundvisning i Sagrada Familia
- Undgå de lange køer sammen med din guide
- Besøg Sagrada Familia-museet
- Lær om Antoni Gaudi og den enestående kirke

Udforsk Gaudis mesterværk
På din rundvisning i Sagrada Familia vil du få lov til at udforske den smukke kirke indenfra og beundre dens imponerende udsmykning med 70 meter til loftet. Antoni Gaudi designede kirken som et latinsk kors med fem rækker og overdådigt dekoreret med symboler. 

Du vil også komme til at besøge Sagrada Familia-museet, hvor du kan opleve tegninger, gipsmodeller og billeder fra historien og udviklingen af den utrolige kirke, fra den tidlige begyndelse helt frem til i dag. På museet vil du også lære meget mere om Antoni Gaudis liv og karriere.

Turen foregår på engelsk og et andet sprog. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter på Julia Travel-kontoret. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde op 15 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Sagrada Familia. 

Hvor lang tid varer turen?

Turen varer ca. 2 timer. 

Er der en dresscode?
Ja, du må ikke have bare skuldre, korte shorts eller sandaler på i Sagrada Familia.

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 4-10 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen.  

Fantastisk 4.6

4.6 25 kundekommentarer
Afhentning af billetter

Det ville være rart at vide at afhentningsstedet ikke er en adresse ,men et kontor på Sagrada Famillia pladsen,men en fantastisk tur

Marianne, Tilst
TIR, 12 SEP 2017
4.6
Sagrada

Farmor, farfar og 2 konfirmander havde alletiders rundvisning i kirken, dog syntes vi at guiden talte rigeligt, og svarede på spørgsmål fra deltagerne, som vi ikke havde hørt spørgsmålet fra - lidt spøjst!
Men kirken var fantastisk og de unge mennesker var imponerede - så alt var godt...........
Ingerlis og Ture

Ture, Hjørring
FRE, 30 JUN 2017
4.6
Meget smukt!

Usædvanlige arkitektur!
Jeg købte billetterne for at springe køen over til den populære seværdighed, men det var en dårlig ide at samle både spanske gruppe og engelske sammen, fordi den engelske gruppe blev nødt til at vente hele tiden, mens guide fortalte historien til den spanske gruppe. Guidens kendskab til den engelske sprog var primitive. Det bliver bedre, hvis turisterne får kun billetterne til Sagrada Familia.

Lilit, København ø
SØN, 05 JUN 2016
4.6
La Sagrada Familia - et must i Barcelona

Vi havde hjemmefra booket adgang og rundvisning i kirken.
Det blev vi rigtig glade for, da der er lange køer for at komme ind.
Guiden var rigtig god og vidste mange ting om kirken, arkitekturen og Gaudí.

Det var nemt at finde mødestedet og afhentning af endelig billet.

La Sagrada Famila er et must hvis man besøger Barcelona.
Vi kan kun anbefale af booke sit besøg hjemmefra og på den måde slippe for at at stå i kø.

Dorthe Christensen
Kalundborg

Dorthe, Kalundborg
FRE, 27 MAJ 2016
4.6
fantastisk rundvisning i Sagrada Familia lørdag den 23. april kl.10.

Vi blev mødt af en veloplagt guide, der med en fantastisk udstråling og mimik guidede os ind i Sagrada Familias univers. Der blev stillet skarpt på alle væsentlige områder af kirken og fundet detaljer og historier, som berigede oplevelsen særdeles meget. Guiden havde stor faglig viden, var god til at få hele gruppen med og udstrålede en smittende begejstring for hele bygningsværket.
Vi kan kun anbefale arrangementet.
Mvh. Else Marie Christoffersen

Else marie, Stouby
TIR, 26 APR 2016
4.6
Fantastisk oplevelse

Vi var så heldige at have en guide som var en meget levende fortæller og magtede endog skiftevis at fortælle på spansk og engelsk.En skøn oplevelse/tur

Rita lisbeth cook, Copenhagen
FRE, 22 APR 2016
4.6
Hearing-problem

A very good guide, but she talked all to fast english, and the earphones was terrible, but all in all a good and informative guide

Jørgen, Greve
TIR, 12 APR 2016
4.6
La sagrada familia

Vi havde bestilt billetter hjemmefra. Det foregik nemt og bekvemt. Guiden var utrolig kompetent, og meget behagelig. Det var en fantastisk oplevelse.

Henriette, Hurup thy
TOR, 31 MAR 2016
4.6
Guidet tur til Sagrada Familia

Det er rimelig nemt at bestille biletter gennem BarcelonaBilletter.dk, da det foregår på ens eget sprog. Selve oplevelsen af selve kirken var helt fantastisk, det er en oplevelse man ikke skal undvære, og det kan med stor fordel betale sig, at købe en tur med guide, da man så springer selve billetkøen over. Guiden viste rigtig meget om kirken og omgivelserne, men hun var svær at forstå fordi hendes engelsk ikke var så tydelig, men i alt en god oplevelse.

Lilli, Grenaa
ONS, 18 NOV 2015
4.6
Fantastisk guide

Bestilte en guidet tur til Sagrada Familia få dage før vores afrejse. Vi var enormt imponeret af den søde kvindelige guide (som vi desværre ikke kan huske navnet på). Ud over at være enormt vidende om historien og detaljerne omkring kirken, så skinnede det tydeligt igennem, at hun var stort og glad for at kunne videregive denne viden til os turister.

Kan klart anbefale denne tur til andre.

David, København s
TOR, 30 JUL 2015
4.6
Fantastisk guide

Bestilte en guidet tur til Sagrada Familia få dage før vores afrejse. Vi var enormt imponeret af den søde kvindelige guide (som vi desværre ikke kan huske navnet på). Ud over at være enormt vidende om historien og detaljerne omkring kirken, så skinnede det tydeligt igennem, at hun var stort og glad for at kunne videregive denne viden til os turister.

Kan klart anbefale denne tur til andre.

David, København s
TOR, 30 JUL 2015
4.6
Sagrada familia

Ok tur. Men skulle måske bare selv havde gået rundt.

Henriette, Vinderup
ONS, 15 JUL 2015
4.6
super guide, men elendige høretelefoner/microfon

nemt med billetkontor lige ved seværdigheden, modsat turen til Camp Nou

Erik, Svaneke
TOR, 11 JUN 2015
4.6
Sagrada Familia

Et must når man er i Barcelone og en kæmpe oplevelse.
Det var supernemt at bestille billetter hjemmefra og det fungerede perfekt med kontoret og guiden i Barcelona

Anna lise, Herlev
SØN, 10 MAJ 2015
4.6
Skal opleves.

Vi var glade for at se kirken, som er en stor oplevelse. Glæden var dog trykket af, at vi forinden var blevet røvet pung i undergrunden, så pas på pengene.
Der var en god guide, som fortalte meget om kirken og familien, så man får virkelig et indtryk af hele historien bag familien og meningen med byggeriet, som endnu ikke er færdig.

Jeg vil foreslå, at I sammen med billetten viser kort over vejen til jeres kontor.

Niels malta, Middelfart
LØR, 09 MAJ 2015
4.6
Ubeskriveligt

Skal man til Barcelona er det must at se denne vanvittige kirke/katedral

Thomas fink, Måløv
TOR, 07 MAJ 2015
4.6
Stor oplevelse.

Vi havde store forventninger til besøget i Sagrada Familia, men blev alligevel overvældet af den fantastiske bygning. Vi havde i Agnes en skøn, humørfyldt og meget vidende guide, som på bedste vis førte os gennem rundvisningen. Stor tak til hende.

Gunhild, Holstebro
MAN, 20 APR 2015
4.6
Et værk som ikke kan beskrives

Først tak for den gode guide, hun havde en fantastisk viden.
Dette at få fortællingen og samtidig at se dette mesterværk, ikke kun set med arkitekt øjne, for da er det jo noget helt særligt.
Men også de håndværks mæsige i et sådant byggeri, det er helt uden sammenligning med dagens arbejder.

Tak fra os

Frank, Silkeborg
MAN, 10 NOV 2014
4.6
unik

Skal bare besøges når man er i Barcelona. Storslående byggeri og næsten umulig at fatte omfanget af. Mange andre har fået den samme idé, men kan bestemt anbefales. Jeg er glad for at jeg gjorde det i oktober mdr. Hvor byens varme er mere dæmpet kom desværre ikke op i tårnet da denne tur var udsolgt uden jeg har har forstået hvorfor/Hvordan.

Anette, Aalborg
TOR, 09 OKT 2014
4.6
Super kirke

Et helt unikt bygningsværk. Lige så mærkeligt det ser ud udefra, lige så imponerende er det indvendigt. Et must hvis man er i Barcelona. Erik

Erik dyrskov, Nyborg
MAN, 06 OKT 2014
4.6
Fantastisk oplevelse

Jeg har set Sagrada Familia 2 gange tidligere og da var den fyldt med stilladser inde i kirken, så det var en fantastisk oplevelse at se det meget smukke resultat. Havde nær tabt både næse og mund - så overvældende smuk en oplevelse var det.
Guiden som vi havde var simpelt hen også bare fantastisk - hun berettede fra hjertet.
Det er absolut en stor fordel, at men kan booke billetter hjemmefra, slipper for en meget lang kø

Marianne, Sdr. stenderup
MAN, 29 SEP 2014
4.6
La Sagrada Familia

Det var en stor oplevelse, og da vi så køen foran kirken var vi lykkelige over st have bestilt billetter hos jer på forhånd. Guiden var fremragende så det var en så enestående oplevelse. Takket være jer fik vi lige den oplevelse vi håbede på.

Jan, Viborg
TIR, 10 JUN 2014
4.6
SAGRADA FAMILIA

En fantastisk oplevelse - god informativ guide - kom direkte ind udenom køen grundet forudgående køb af billet hjemmefra.
Mvh.
J. + J. W.

Jørgen, Ishøj
MAN, 19 MAJ 2014
4.6
Nix

Hvis man vil opleve en kirke, der endnu ikke er færdigbygget, så er det nu. Den skulle være færdig i 2020. Det er en speciel oplevelse. Undervejs kan man forestille sig PetersKirken og Marmorkirken som ikke færdigbyggede.
Jeg har set en del kirker, men ikke en som denne - skal forstås positivt.

Kan anbefale en guided-tur.

Mht. at købe billetter på nettet, og så finde ud af at den skal omsættes et helt andet sted i byen, end der hvor attraktionen er (dog ikke Sagrada Familia), det var bestemt ikke en god oplevelse. I andre storbyer svarer billet til stedet, hvor man skal ind.

Karin, Frederiksberg
LØR, 17 MAJ 2014
4.6
Skønne Sagrada Familia

Flot, skøn og meget anderledes end kirker normalt ofte er. Her er lyst, smukt og det flotte væld af farver der strømmer ind gennem alle disse enorme mosaikvinduer er en oplevelse udover det sædvanlige.
Har besøgt mange kirker i mit liv, men denne er helt speciel.
Hvor andre kirker kan synes dystre og vulgære med deres guldskatte m.m. Er Sagrada Familia lys, storslået og imødekommende.
Her er kælet for alle detaljer og Gaudi er bare genial...... simpelthen.

Jørgen, Vejle
MAN, 17 FEB 2014
4.6

 

Bestil billetter

Vælg dato
Guidet tur til Sagrada Familia Info

Guidet tur til Sagrada Familia
Turen starter ved Julia Travel-kontoret:
Carrer de Sardenya, 311
08025 Barcelona

Info

Guidet tur til Sagrada Familia
Fra april til oktober: Kl. 9, 10, 11, 12, 13, 15 & 16.
Fra november til marts: Kl. 10, 12 & 15.

Vejviser

Vejviser
Det nærmeste metrostop er: Sagrada Familia.

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv