Udenfor Barcelona

Besøg Girona, Figueras, Montserrat, Freixenet eller Sitges smukke strande når du er i Barcelona. Barcelona har så meget andet af byde på en lige selve byen. Her kan du finde et lille med godt udvalg af de steder der omkranser Barcelona, og som vi syntes er et besøg værd!

Udenfor Barcelona
 
Tur til Girona og Figueras inkl. Dali Museet

Tur til Girona og Figueras inkl. Dali Museet

4.0
(1)

Forlad Barcelona og opdag Girona og Figueras inkl. Dali Museet. Billetter til busturen; Barcelona til Girona og Figueras kan købes her!

Fra 640 kr
Tur til Montserrat

Tur til Montserrat

3.0
(1)

Tur fra Barcelona til Montserrat, berømt for statuen af den Sorte Madonna. Bestil tur til Montserrat om Morgenen fra Barcelona her!

Fra 452 kr
Heldagstur til PortAventura

Heldagstur til PortAventura

Besøg PortAventura Park, Spaniens største forlystelsespark udenfor Barcalona! Prøv vilde forlystelser, se fortryllende shows og udforsk de seks forskellige verdener i PortAventura. Køb dine billetter hjemmefra og spring køen over til parken!

Fra 566 kr
Halvdagstur til Girona

Halvdagstur til Girona

Besøg den historiske middelalderby Girona udenfor Barcelona! Byen er interessant af flere årsager: Den har et af Europas bedst bevarede jødiske kvarter, smuk middelalderarkitektur og en vigtig kunstarv. Sikre dig din plads på denne tur, bestil dine billetter online!

Fra 452 kr
Montserrat & Barcelona

Montserrat & Barcelona

Nyd en heldagtur til smukke Montserrat som første del af turen. Den anden del er en fascinerende rundtur i Barcelona, hvor du vil opleve Gaudis Sagrada Familia, Park Güell and Passeig de Gràcia. Sikre dig din plads på denne tur, bestil dine billetter online!

Fra 804 kr
Shoppingtur til La Roca Village

Shoppingtur til La Roca Village

Spar op til 60% på designervarer og kendte mærker i det populære shoppingoutlet La Roca Village udenfor Barcelona! Vælg den afgang der passer dig og få et eksklusivt rabatkort med yderligere 10% rabat. Reserver din plads i bussen i dag!

Fra 83 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv