Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Barcelona

Velkommen til BarcelonaBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til seværdigheder og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til spændende oplevelser! Nyd en guidet tur rundt i Gaudis Barcelona - herunder til Sagrada Familia, Park Güell & Casa Batló, oplev Poble Espanyol, se et Flamencoshow eller besøg FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou. Populære Barcelona har noget for hele familien!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

2-i-1: Montserrat og Sagrada Família

Fra 602 kr

Hop ombord på bussen og kør gennem det grønne landskab til kirken i Montserrat. Se statuen af The Black Madonna og giv dig god tid til at beundre kirken indvendigt. På denne 2-i-1 oplevelse besøger du også Sagrada Família kirken i Barcelona, hvor du springer den lange kø udenfor over!

Højdepunkter

- Spring køen over til Sagrada Família
- Besøg bjergene og kirken Montserrat
- Lær fra en lokal guide med ekspertise
- Se den ikoniske statue af The Black Madonna
- Træd ind i Sagrada Família kirken
- Få gratis transport til og fra Barcelona

Hvad kan jeg forvente?

Læn dig tilbage og nyd en lærerig køretur hele vejen til kirken i Montserrat. Imens bliver du underholdt med historier om lokale legender af din turguide. 

Når du ankommer til bjerget, bliver du orienteret om området, mens din guide viser vejen til den majestætiske, gotiske kirke. Der kan du endda ønske foran The Black Madonna. Tag dig god tid og nyd at kigge rundt i kirken. Efterfølgende har du tid til at udforske området på egen hånd: Du kan tage en tur i svævebanen, nyde den imponerende kunstsamling i museet eller lære mere om historien, nuværende aktiviteter og munkene i en interaktiv udstilling. Glem ikke at sætte tid af til at smage lokale delikatesser - såsom likør med urter, lokale oste og honning.

Efter at have tilbragt morgenen i Montserrat tager du tilbage til Barcelona og nyder at bruge en times tid på egen hånd. Her kan du spise frokost, inden den anden halvdel af turen begynder.

Du lærer alt, der er værd at vide om Sagrada Família: Fra fakta om Gaudí, kirkens arkitekt, til kirkens historie og andre sjove, kunstneriske detaljer. Du springer de lange køer udenfor over og træder ind i hjertet af kirken. Dette mesterværk vil overraske og inspirere dig!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvordan fungerer turen?
Du møder din guide og tager fra Barcelona klokken 8:00. Vær venligst ved mødestedet 15 minutter før. Den første del af turen varer cirka 5 timer, inklusiv transporten. Du ankommer tilbage i Barcelona klokken 13:00, hvor du har en time til at spise frokost, inden du mødes med din guide igen klokken 14:00.

Hvor er mødestederne?
Inden du tager bussen til Montserrat, møder du din guide i Plaça d’Espanya, under Torres Venecianes.
Efter din frokostpause i Barcelona møder du din guide igen i Carrer de La Marina.

Vigtig information

- Denne tur er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere eller gæster med gangbesvær. Turen er heller ikke egnet for gæster med barnevogne og klapvogne.

Billetkategorier

Voksen (15+)
Barn (2-14)
Spædbarn (0-1): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Drikkepenge.
- Transport til og fra dit hotel.
- Mad og dirkkevarer. 

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Varighed: 7 timer 15 minutter

Hvad er med i prisen?

- Transport fra Barcelona til Montserrat - og tilbage igen.
- Indgangsbillet til Sagrada Família.
- Audio headsets.
- En turguide.

Vejviser

Torres Venecianes

Adresse
Avinguda de la Reina Maria Cristina 08004 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.