Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Heldagstur til PortAventura

Fra kr 566
Tilbring en uforglemmelig dag i PortAventura Park, Spaniens største forlystelsespark! Prøv vilde forlystelser, se fortryllende shows og udforsk de seks forskellige verdener i PortAventura. Det er garanteret sjov for hele familien! Med forudbestilte billetter kan du springe køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske parken. 

Højdepunkter:
- Nyd en heldagstur til PortAventura Park
- Oplev 40 sjove og spændende forlystelser
- Bliv transporteret frem og tilbage fra Barcelona
- Prøv Europas højeste rutchebane 
- Sjov for alle aldre
- Se op til 40 fantastiske shows

Tag familien med til PortVentura Park
PortAventura Park har 40 spændende attraktioner, som vil få maven til at kilde på selv den største adrenalinjunkie. Prøv den vilde rutchebane Dragon Khan med 8 ringe, kom op i 100 meters højde og blev kastet ud fra Hurakan Condor eller oplev suset i maven som den hurtige bus tager dig fra 0 til 135 km/t på under 3,5 sekunder. For ikke at glemme det vilde fald på 76 meter som venter dig i Europas højeste rutchebane, Shambhala!

Besøg de seks eksotiske områder i parken: Kina, Polynesien, Det Vilde Vest, Mexico, Middelhavsområdet og SésamoAventura, et familieområde bygget som Sesame Street. I hvert område af parken finder du forskellige atrtaktioners, shows, butikker og temarestauranter, så der er masser for alle aldre. 

I PortAventura Park kan du også nyde 15 forskellige shows dagligt, såsom cancan-dans, akrobatik, stammedans fra Polynesien og mere. 

Hvis du vælger den sene afgang om  sommeren kan du også nyde parkens aftenshows, f.eks. Seame-paraden ellere FiestAventura. De afsluttende show finder sted ved søen i Middelhavsområdet, med masser af fyrværkeri, vandshow med jetski og kinesiske drager. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter hos Julia Travel-kontoret. Adressen vil fremgå af din e-billet. 

Hvor ender turen?
Turen ender tilbage på Julia Travel-kontoret i Barcelona. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 11½ -12 timer, inklusiv 1½-times transport til og fra PortAventura. 

Findes der børnebilletter?
Ja, der er børnebilletter for børn mellem 4-10 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Vigtig information:
- Afrejsen tilbage fra Port Aventura til Barcelona er på det nøjagtige tidspunkt som angivet. Afgang fra samme sted som ankomst. det er meget vigtigt at være der til tiden, da det er den eneste mulige form for transport tilbage til Barcelona. 
- Husk at medbringe gyldig billed ID, når du henter billetterne til PortAventura hos Julia Travel Office. 

Åbningstider

Køreplan 19/03-19/06 & 12/09-06/01: Afgang fra Barcelona kl 9:30 – Ankomst til PortAventura kl. 11. Afgang fra PortAventura kl. 19.30 – Ankomst til Barcelona kl. 21. Køreplan 20/06-11/09: Afgang fra Barcelona at 9:30 AM – Ankomst til PortAventura a

Bestil

lør, 17 nov 2018

Øjeblikkelig bekræftelse

Printet billet accepteres

Varighed: 11 timer 30 minutter

Vejviser

Heldagstur til PortAventura

Carrer de Balmes 5 08007 Barcelona