Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Heldagstur til PortAventura

Tilbring en uforglemmelig dag i PortAventura Park, Spaniens største forlystelsespark! Prøv vilde forlystelser, se fortryllende shows og udforsk de seks forskellige verdener i PortAventura. Det er garanteret sjov for hele familien! Med forudbestilte billetter kan du springe køen over til billetkontoret og få mere tid til at udforske parken. 

Højdepunkter

- Nyd en heldagstur til PortAventura Park
- Oplev 40 sjove og spændende forlystelser
- Bliv transporteret frem og tilbage fra Barcelona
- Prøv Europas højeste rutchebane 
- Sjov for alle aldre
- Se op til 40 fantastiske shows

Hvad kan jeg forvente?

PortAventura Park har 40 spændende attraktioner, som vil få maven til at kilde på selv den største adrenalinjunkie. Prøv den vilde rutchebane Dragon Khan med 8 ringe, kom op i 100 meters højde og blev kastet ud fra Hurakan Condor eller oplev suset i maven som den hurtige bus tager dig fra 0 til 135 km/t på under 3,5 sekunder. For ikke at glemme det vilde fald på 76 meter som venter dig i Europas højeste rutchebane, Shambhala!

Besøg de seks eksotiske områder i parken: Kina, Polynesien, Det Vilde Vest, Mexico, Middelhavsområdet og SésamoAventura, et familieområde bygget som Sesame Street. I hvert område af parken finder du forskellige attraktioners, shows, butikker og temarestauranter, så der er masser for alle aldre. 

I PortAventura Park kan du også nyde 15 forskellige shows dagligt, såsom cancan-dans, akrobatik, stammedans fra Polynesien og mere. 

Hvis du vælger den sene afgang om  sommeren kan du også nyde parkens aftenshows, f.eks. Seame-paraden eller FiestAventura. De afsluttende show finder sted ved søen i Middelhavsområdet, med masser af fyrværkeri, vandshow med jetski og kinesiske drager. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Afrejsen tilbage fra Port Aventura til Barcelona er på det nøjagtige tidspunkt som angivet. Afgang fra samme sted som ankomst. det er meget vigtigt at være der til tiden, da det er den eneste mulige form for transport tilbage til Barcelona. 
- Husk at medbringe gyldig billed ID, når du henter billetterne til PortAventura hos Julia Travel Office. 

Billetkategorier

Voksen (11-59)
Senior (60+) 
Barn (4-10)
Spædbarn (0-3): Gratis 

Bemærk venligst, at børnebilletter kun kan købes sammen med en voksenbillet. 

Bestil
Fra 591 kr

tir, 23 apr 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Varighed: 11 timer 30 minutter

Vejviser

Heldagstur til PortAventura

Adresse
Carrer de Balmes 5 08007 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.