Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Barcelona

Velkommen til BarcelonaBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til seværdigheder og sightseeing i Barcelona. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til spændende oplevelser! Nyd en guidet tur rundt i Gaudis Barcelona - herunder til Sagrada Familia, Park Güell & Casa Batló, oplev Poble Espanyol, se et Flamencoshow eller besøg FC Barcelonas berømte stadion Camp Nou. Populære Barcelona har noget for hele familien!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Sant Pau Art Nouveau: Spring køen over

Fra 134 kr

Nyd et par rolige øjeblikke, mens du går igennem Sant Pau Art Nouveau in Barcelona. Du lærer alt om hospitalet, dets konstruktion og selvfølgelig selve arkitekten. Du springer de lange køer udenfor over og kan gå igennem haverne i dit eget tempo - og endda slappe lidt af, hvis du ønsker det!

Højdepunkter

- Spring de lange køer udenfor over
- Oplev moderne arkitektur
- Lær om hospitalet 
- Lyt gennem en audio guide
- Gå en tur eller slap af i de smukke haver

Hvad kan jeg forvente?

Ved Sant Pau Art Nouveau får du en følelse af rolighed, specielt når du går gennem haverne. Denne form for ro var lige præcis, hvad der var arkitektens intention for patienterne i starten af det 20. århundrede.

Anlægsarbejdet begyndte i 1905, og den visionære arkitekt bag idéen var Lluís Domènech i Montaner. På dette sted designede han et moderne hospital, som ville give patienterne den arkitektoniske og naturlige skønhed, som ville hjælpe dem med at hele deres sjæle.

Ejendommen indeholder 16 pavillioner og inkluderer tunneller og en særlig form for stil, der er karakteriseret ved mosaik kunst, farvede tagsten og sjove, legende linjer. Lyt til din audio guide, mens du lærer alt, der er værd at vide om Sant Pau Art Nouveau. Gå endelig gerne en tur eller slap af i haven. Dette er en rigtig god måde at sætte dig selv i patienternes sted - og måske endda forstå deres indre kamp bedre. Og det gør det måske mere forståeligt, hvorfor Domènech i Montaner ønskede et hospital som dette til at begynde med.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur, eller vis billetten på din telefon.

Hvad skal jeg gøre ved indgangen?
Du viser din e-billet ved Sant Pau Art Nouveau indgangen, hvor billetkontoret er. Der bytter du din e-billet til en rigtig billet - og så kan du gå indenfor.

Billetkategorier

Senior (65+)
Voksen (29+)
Ung (12-28)
Barn (0-11): Gratis

Åbningstider

April - Oktober:
Mandag-lørdag: 9:30 - 18:30.
Søndag og helligdage: 9:30 - 14:30.

November - Marts:
Mandag-lørdag: 9:30 - 16:30.
Søndag og helligdage: 9:30 - 14:30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spring køen over

Audioguide

Hvad er med i prisen?

- En audio guide.

Vejviser

Recinte Modernista de Sant Pau

Adresse
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.