Smag på Barcelona

Spis dig gennem Barcelona og byens rige madkultur! Smag lækre tapas, giv efter for din søde tand eller lær om lokale vine på en vinsmagning. Bestil din mad- eller vintur her og forkæl dine smagsløg!

Smag på Barcelona
 
Vin og Cava turen

Vin og Cava turen

4.7
(3)

Tag på Vin og Cava tur i Barcelona med besøg på 3 vingårde. Smag og lær om vin og cava! Bestil Vin og Cava Tur i Barcelona her!

Fra 643 kr
Tapas-aftentur til fods

Tapas-aftentur til fods

4.0
(1)

Tag en tur rundt til Barcelonas kendte tapasbarer og smag på Barcelona! Det er en fantastisk måde at kick-starte dit besøg i Barcelona. Du får et godt overblik over byen, lærer hvordan du bestiller tapas som en lokal og opdage nogle af de bedste barer og caféer i Barcelona. Sikre dig dine billetter, bestil i dag!

Fra 600 kr
Lækkerier- og chokoladetur til fods

Lækkerier- og chokoladetur til fods

Har du en sød tand? Så er vores lækkerier- og chokoladetur helt sikkert turen for dig! Din guide vil tage dig med til udvalgte chokoladeforretninger, bagerier og caféer i Barcelona, hvor du får lov at tilfredsstille din lækkersult. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 463 kr
Lokal vinsmagning

Lokal vinsmagning

Smag og lær om forskellige spanske kvalitetsvine! Din afslappede og sjove vinsmagning foregår i en unik vinbutik i centrum af Barcelona. Få et plads på denne populære tur, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 557 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv