Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Casa Milà La Pedrera: Spring køen over

4.5 (11)

Besøg det ikoniske landemærke i Barcelona: Casa Milà La Pedrera. Det er et af de fineste eksempler på den fantastiske arkitekt Antoni Gaudís arbejde. Casa Milà La Pedrera er anset som en af de mest enestående bygninger fra det 19. århundrede på grund af den spektakulære facade og selvfølgelig den unikke tagterrasse.  

Højdepunkter

- Spring køen over til Casa Milà La Pedrera
- Oplev fire af bygningens mest imponerende områder 
- Nyd det unikke værk af Antoni Gaudí
- Se et UNESCO verdensarvsområde
- Lær gennem en audio guide

Hvad kan jeg forvente?

Casa Milà, populært kendt som La Pedrera, er en unik bygning designet af Gaudí og er bygget mellem 1906 og 1912. Bygningen er på UNESCOs verdensarvsliste, og var den sidste bygning til beboelse, som blev designet af Gaudí. Bygningen er desuden et af de fineste eksempler på alt det gode, han efterlod til Barcelona, og samtidigt er det en af de vigtigste bygninger fra det 19. århundrede. Med denne billet springer du de lange køer udenfor over og har mere tid til at udforske denne populære bygning.

Besøget inkluderer fire af bygningens mest interessante områder: Tagterrassen, loftet, lejlighederne og gårdhaverne. Tagterrassen er en af Gaudís mest banebrydende rum. Trapperne og formede skorstene er de mest iøjefaldende detaljer. Herfra kan du få en 360º udsigt over byen. Du får også loftet i Casa Milá La Pedrera at se. Det huser den eneste udstilling dedikeret til Gaudís liv og arbejde, som fremviser arkitektens kreationer gennem modeller, plantegninger, fotografier, videoer med mere.

Så er der genskabningen af en borgerlig families lejlighed i starten af det 19. århundrede. Dette giver dig indsigt i, hvordan de levede dengang med møbler og husholdningsudstyr fra perioden og dekorative elementer designet af Gaudí. Til sidst ser du gårdhaverne, som viser Gaudís innovationer. Ved at se rundt i gårdhaverne vil du se, hvordan naturen har inspireret hele bygningen.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til Casa Milà La Pedrera.

Billetkategorier

Voksen (13+)
Barn (7-12)
Barn (0-6): Gratis.

Åbningstider

Marts-Oktober: 9:00-20:00. 
November-Februar: 9:00-18:00.

Bestil
Fra 191 kr

søn, 14 jul 2024

Bestseller

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Audioguide

Bedste besøgstidspunkt

Hvad er med i prisen?

- En spring køen over-billet.
- En audio guide. 

Vejviser

Casa Milà La Pedrera: Spring køen over

Adresse
Provença, 261-265 08008 Barcelona

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.